Hermoratahieronta Ulla Pakkanen 0504009361  
 

Hermoratahieronta

Hermoratahieronta on koko kehon hoitoa. Kehon ääreishermoston käsittelyä. Se auttaa tehokkaasti saavuttamaan kehon tasapainotilan.

Hermoratahieronta, toiselta nimeltään ääreishermoston tehokuntoutus on tehokasta tukihoitoa perinteisen koululääketieteen rinnalla. Se auttaa tehokkaasti saavuttamaan kehon tasapainotilan, jolloin keho on puolustuskykyisempi, ravinteiden imeytyminen paranee, erityselinten toiminta tehostuu ja hormonitoiminta tasoittuu. Keho elpyy parantamaan itse häiriintynyttä toimintaansa, eivätkä uudet vaivat pääse "asettumaan taloksi".

Yksi hoitokerta kestää 1,5-2 tuntia.

Käsittelykertoja otetaan 5-10 kertaa viikon välein, tällä tavoin saadaan kehon hermosolut toimeliaiksi ja hoidon piiriin, maksan entsyymikanta elpymään ja solun sisäinen homeostaasi palautumaan. Tämän jälkeen hoitoa jatketaan yksilöllisesti 2-4 viikon välein usean kuukauden ajan.

Apua mm. seuraaviin vaivoihin; allergiat, niska-, hartiakipu, astma, päänsärky, diabetes, reuma, halvaantuminen, ruoansulatus- ja imeytymishäiriöt, hormonaaliset häiriöt, selkäkipu, ihottuma, sydän-, maksa- ja munuaisvaivat, kolmoishermovaivat, unettomuus, lapsettomuus, vatsavaivat, migreeni, vauvan koliikki, määrittelemättömät kivut tai vaivat, joita koululääketiede ei ole tunnistanut.


Kenelle hoito ei sovi

Hermoratahieronta sopiii lähes kaikille, vain joitakin poikkeuksia on.

-Raskaana olevat, raskausviikolla 38 voi tulla synnytyksen käynnistämisen edistämiseksi

-Leikkauksesta toipuvat (8 viikkoa)

-Elinsiirtopotilaat


Annikki Kankkunen

Hermoratahieronta hoidon on kehittänyt suomalainen Annikki Kankkunen. Suunnaton tiedonhalu, mistä vaivat perimmiltään johtuvat, saivat Annikin aloittamaan pitkän, uranuurtavan tutkimustyön, joka johti ihmisen kokonaan hoitavan hoitomuodon kehittymiseen.

Hänen aikoinaan Sveitsin ja Saksan rajaseudulla tapaamansa hoitomuoto, lääketieteen opinnot ja myöhemmin lukuisista lääketieteen väitöksistä hankkimansa tiedot vahvistivat käsityksen, että ihminen tulee hoitaa kokonaan todellisen kuntouttavan vaikutuksen saamiseksi. Näiden tietojen ja käytännön kokemuksen pohjalta Annikki kehitti ääreishermoston kautta tapahtuvan, koko hermojärjestelmää kuntouttavan neurologisen manipulaatiohoidon, jota Suomessa kutsutaan alkuperäiseksi hermoratahieronnaksi.

Annikki itse aloitti hermoratahieronnat jo 1960-luvulla, jonka jälkeen hän jatkoi vuosikymmeniä hoidon pitkäjänteistä kehitystyötä niin tiedollisesti kuin taidollisestikin.